Lehtiluukku.fi
EtusivuLehdetOma luukkuOstoskoriInfo
 
 
Lehdet »   Aiheet » Et ole kirjautunut sisään
 
 
 
Lehtiluukku.fi

Etusivu »Tietoa kustantajille

Kustantajat

Omien julkaisujen saattaminen jakeluun Lehtiluukku.fi:n kautta on kustantajille helppoa ja vaivatonta. Lehtiluukku muodostaa kustantajan aineistosta netissä luettavan näköisversion. Aineisto voi olla esim. painoa varten valmistettu tiedosto. Lehtiluukku tekee kustantajan kanssa sopimuksen tuotonjaosta, jonka mukaisesti Lehtiluukku tilittää kuukausittain myyntien mukaan kertyneet tulot kustantajalle. Lehtiä voidaan myydä irtonumerona ja/tai määräaikaistilauksina.

Kustantaja voi halutessaan myydä sähköiseen julkaisun mainoksiin hyperlinkkejä mainostajien sivuille, niin että esim. mainosta klikkaamalla aukeaa uuteen selainikkunaan mainostajan sivusto. Tämä tuo mainostajille lisäarvoa sekä mediamyyntiin uusia mahdollisuuksia.

Lehtien markkinointi

Lehtiluukku markkinoi itse aktiivisesti palvelua internetissä ja printtimedioissa. Lehtiluukun lehdet ovat myynnissä myös useiden satojen sivustojen jälleenmyyntiverkostossa. Jälleenmyyjinä toimivat useat suositut sivustot. Sivustojen omistajille maksetaan Lehtiluukun kautta jälleenmyyntipalkkiota lehtien myyntimäärien mukaisesti. Kustantaja voi myös markkinoida halutessaan omia julkaisujaan itse omilla www-sivuillaan, lehdissään ja muissa medioissa.

Miten palvelu toimii teknisesti?

Kustantaja toimittaa Lehtiluukulle painoon menevästä tiedostosta kopion. Lehtiluukku muodostaa tästä aineistosta näköisversion verkkoon. Lehden lukija ostaa lukuoikeuden lehteen joko irtonumerona tai määräaikaistilauksen perusteella. Maksun jälkeen lukija saa lukuoikeuden lehteen.

Lehteä lukiessa jokainen julkaisun sivu ladataan erikseen. Tällöin julkaisua pääsee lukemaan lähes välittömästi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että vain käyttäjän lukemat sivut ladataan, jolloin suuren ja pienen julkaisun lukeminen onnistuu yhtä helposti. Lisäksi sivuja ladataan taustalatauksena etukäteen siten, että seuraavia sivuja on valmiiksi ladattu käyttäjän selaimelle. Seuraavalle sivulle siirryttäessä lataantuu sivu välittömästi muistista. Julkaisun lukemisesta syntyy näin miellyttävä kokemus.

Markkinointiyhteistyö kustantajan kanssa

Lehtiluukku toteuttaa kustantajan kanssa yhteistyössä myös erilaiset näytenumeroiden ja ilmaisnumeroiden sähköiset jakelut.

Sovi kanssamme tapaaminen, niin kerromme mielellämme teille lisää Lehtiluukun tuomista uusista mahdollisuuksista levikkimarkkinointiin.

Jouni Ikonen

Puh. 050 1889

Otto Peltola

Puh. 044 3655 442
Etusivu  |  Rekisteröidy |  Tietoja palvelusta |  Asiakaspalvelu |  Käyttöehdot

© 2008-2017 ePaper Finland Oy - Kaikki oikeudet pidätetään

 

  Lehtiluukku Lite iPadille ja iPhonelle

Lehtiluukku Player AndroidilleKäyttäjätunnus:

Salasana:

Salasana unohtunut?

Tervetuloa Lehtiluukkuun!

Lehtiluukku tarjoaa tutut aikakauslehdet ja julkaisut digitaalisina näköisversioina, joiden lukeminen on helppoa missä ja milloin tahansa.


Hae kaikista lehdistä: